Groenkwartier De Tippe

Groenkwartier de Tippe biedt de perfecte balans tussen rustig wonen en een actief sociaal leven. Het aanbod bestaat uit 10 rijwoningen, ontworpen met oog voor detail en functionaliteit: vijf rijwoningen met twee woonlagen en vijf rijwoningen met drie woonlagen. Alle woningen hebben een eigen tuin op het noordoosten of noordwesten met eigen berging én een parkeerplaats op eigen terrein. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar.

Bekijk de ligging van de woningen via de onderstaande situatiekaart. Meer weten over een bepaalde woning? Beweeg met de muis over de woningen voor meer informatie.

Schrijf je nu in

Lage energielasten

Ben je op zoek naar een moderne, duurzame woning in een groene omgeving? Wil je genieten van een hoogwaardig comfort en lage energiekosten? Dan ben je bij Groenkwartier De Tippe aan het juiste adres.

Deze moderne woningen zijn namelijk energieneutraal, wat betekent dat je geen netto energieverbruik hebt. Ze zijn voorzien van uitstekende isolatie, bodemwarmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming, hoogwaardig glas én sedum groendaken die regenwater vasthouden en biodiversiteit bevorderen. Op deze manier draag je bij aan een duurzame toekomst en heb je controle over je eigen energieverbruik.

Bereken jouw energievoordeel

Start bouw

Nu in aanbouw! In december 2023 zijn we gestart met de bouw van de eerste fase.

Wil jij deel uitmaken van deze duurzame en gezellige buurt in De Tippe? Dan is dit jouw kans! Schrijf je in. De verkoop is gestart. Er zijn nog een aantal woningen van de tweede fase beschikbaar.

Schrijf je in

Makelaar/verkoop
Zest Makelaars
info@zestmakelaars.nl
085-9020962

Alex Makelaars
zwolle@alex-makelaars.nl
038-7200840

Ontwikkelaar en bouwer
Heutink Groep