Welkom in De Tippe

De Tippe wordt een bijzondere, sociale en duurzame buurt, in de jonge, moderne stadswijk Stadshagen. Met een ruim aanbod van woningen in drie verschillende buurtschappen, biedt de Tippe een thuis voor jong tot oud. De omgeving is groen en natuurinclusief zodat de Tippe voor zowel mens áls dier een fijne leefomgeving is.

Groenkwartier De Tippe is onderdeel van de Stedelijke Radialen-buurtschap. De woningen zijn rondom een groen hofje met een rustige binnentuin gesitueerd, waar de bewoners gezamenlijk gebruik van mogen maken. Zo wordt het Groenkwartier De Tippe niet alleen een heerlijke plek om te wonen, maar ook om elkaar te ontmoeten en een hechte gemeenschap op te bouwen.

Lees hieronder meer over de omgeving en de faciliteiten.

Bekijk actueel woningaanbod

Alles dichtbij


Het winkelcentrum Stadshagen biedt een breed scala aan mogelijkheden, zoals supermarkten, diverse winkels, drogisterijen, een fietsenmaker, visboer, bakker en verschillende eetgelegenheden. Het cultuurhuis, inclusief bibliotheek De Stadskamer, bevindt zich ook in het winkelcentrum, samen met een gezondheidscentrum en een tandartspraktijk. Bovendien kun je hier gratis parkeren.


Wil je graag naar het centrum van Zwolle? Dan ben je er binnen 10 minuten met de fiets. Met het Kamperlijntje ben je vanaf station Stadshagen binnen enkele minuten in Kampen of station Zwolle.

Genoeg te beleven


Er worden ook genoeg activiteiten georganiseerd voor zowel jong als oud, zoals de Urban Obstacle Run, Het Stadshagenfestival en diverse feestelijke activiteiten tijdens Pasen, Sinterklaas en Kerst. Er zijn ook genoeg mogelijkheden voor sportliefhebbers, zoals sportscholen, voetbalclubs en een zwembad in de wijk. En als je van de natuur houdt, ben je binnen twee minuten in het prachtige natuurgebied van Masterbroek.


Stadshagen is tevens een zeer kindvriendelijke omgeving met veel speelpleintjes, een jongerencentrum, sportverenigingen en de recreatieplas Milligerplas. Bovendien zijn er verschillende scholen en kinderdagverblijven in de buurt te vinden.

Goed bereikbaar


De buurt is goed bereikbaar met de auto via de Hasselterweg en de rondweg, waardoor het gemakkelijk is om snel naar andere delen van de stad te reizen. Bovendien ligt de buurt dicht bij het station Stadshagen, wat het gemakkelijk maakt om met het openbaar vervoer te reizen. Er worden ook speciale routes voor fietsers en voetgangers aangelegd om snel van het station naar de buurt te komen.


Kortom, Stadshagen biedt een brede selectie aan voorzieningen voor de bewoners, wat het tot een geweldige plek maakt om te wonen, vooral voor gezinnen met kinderen.

Makelaar/verkoop
Zest Makelaars
info@zestmakelaars.nl
085-9020962

Alex Makelaars
zwolle@alex-makelaars.nl
038-7200840

Ontwikkelaar en bouwer
Heutink Groep
Heutink Groep