Procedure en voorwaarden

Op onze website vind je alle informatie over de woningen project Groenkwartier De Tippe. Als je interesse hebt in een van deze woningen, vul dan het inschrijfformulier volledig in. Let erop dat dubbele inschrijvingen of inschrijvingen waarvan de gegevens ontbreken, worden uitgesloten van deelname. Je kunt alleen nog reageren op de beschikbare woningen.

Om deel te kunnen nemen, dien je de 'start-verkoop'-vragenlijst in te vullen en jouw voorkeuren voor de woning(en) door te geven. Dit kan door via de woningzoeker jouw wenswoning(en) te selecteren en te bevestigen dat je met deze woningen wil deelnemen.

Aankoopgesprek
Tijdens het aankoopgesprek ontvang je de aanvullende gegevens die je nodig hebt om een weloverwogen besluit te nemen over de aankoop van een woning. Deze informatie omvat onder andere een concept van de koop-/aannemingsovereenkomst en de technische omschrijving. Ook wordt de bouwprocedure besproken en worden alle individuele wensen met betrekking tot extra mogelijkheden met jou doorgenomen. Zo krijg je een goed beeld van de woning en kun je weloverwogen besluiten of dit de juiste woning voor jou is.

Aankoop
Na het aankoopgesprek heb je een optieperiode van twee weken om te beslissen of je definitief tot koop overgaat. Als je besluit om een woning te kopen, ontvang je de koop-/aannemingsovereenkomst (de contractstukken) ter ondertekening.

Financiering
Om een woning te kunnen kopen, moet de financiering geregeld worden. Zorg er dus voor dat je de financiering op tijd rond hebt, zodat je de aankoop van jouw droomwoning niet misloopt.

Vragen
Heb je vragen over de inschrijving en het verdere verloop? Ons woonteam staat voor je klaar. Neem contact op via:
info@zestmakelaars.nl of zwolle@alex-makelaars.nl

Bekijk actueel woningaanbod

Stappen voor inschrijven

1. Inschrijven

Heb je interesse in één van de beschikbare woningen? Schrijf je in via de website en geef jouw woningvoorkeuren door. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail. Geen mail ontvangen? Controleer ook jouw ongewenste e-mail.

Let op: dubbele en onvolledige inschrijvingen worden uitgesloten van deelname.

2. Bevestig jouw account

Activeer jouw account door op de link in de mail te klikken en vul jouw gegevens aan. Heb je je al ingeschreven? Dan kun je jouw inschrijving vanaf vandaag compleet maken door in te loggen via de website.

Let op: je dient jouw account te bevestigen om deel te kunnen.

3. Maak jouw inschrijving compleet

Log in met jouw account en maak jouw inschrijving compleet. Selecteer - wanneer je dit nog niet hebt gedaan - de woning(en) waarmee jij mee wil doen aan de toewijzing en klik op 'opslaan'. Vergeet niet om ook de start-verkoopvragenlijst in te vullen. Ook kun je jouw inschrijving aanpassen of wijzigen. Let op: zonder opgeslagen selectie wordt je niet meegenomen.

Makelaar/verkoop
Zest Makelaars
info@zestmakelaars.nl
085-9020962

Alex Makelaars
zwolle@alex-makelaars.nl
038-7200840

Ontwikkelaar en bouwer
Heutink Groep